søndag den 15. januar 2012

KONGEHUSET.

Jeg har spekuleret en del over hvad vi skal med kongehuset og de kongelige, men nu er jeg blevet overbevist om hvad og hvorfor vi skal beholde dem. Det siges at alene er de deres penge vær i den måde de representer danmark, og de døre de kan åbene for ervervslive. Det er jo ensbetydene med arbejdspladser, det skal så ses i lyset af danmarks størelse, et lille land skal have noget eksepsionelt, i forhold til et stort land. Havde Grækerne beholdt deres kongehus på samme måde, havde de også haft samme udhænge skildt og varetegn, dermed også en indtægt.
Tilbage til vores egen situation, Dronningen og Prinsgemalen er et samlingspungt i en situation, hvor eropa samles og bliver en støre enhed med masser af forskellighed, i en sådan situation og sådan en tid er det en fordel mener jeg, at have noget andre ikke har. Et konkehus er ikke et kongehus da det er forbundet med traditioner, der er det at lande, udover størelse og sprog udskeller sig.
Gamle traditioner kan en prisident ikke opveje, samt en president er en almenlig dødelig set med historiske øjne, en kongelig er et eventyr samt noget ophøjet og et prestigs.      

Ingen kommentarer:

Send en kommentar